Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi dimineața, atenționări cod galben de vânt în cinci județe din țară, unde ninge viscolit în zonele înalte. Alte șase județe sunt sub atenționare cod galben de ceață.

Potrivit ANM, până la ora 16 este cod galben de vânt în județele Argeș, Prahova și Dâmbovița, iar până la ora 15 aceeași avertizare este și în județele Suceava și Neamț, mai ales în zonele înalte.

În aceste județe se vor semnala intensificări ale vântului cu rafale de peste 50…70 km/h, care vor spulbera ninsoarea și vor determina scăderea semnificativă a vizibilității.

Totodată, ANM arată că în județele Alba, Harghita, Mureș, Mehedinți, Olt și Dolj este cod galben de ceață până la ora 11. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/cinci-judete-sub-cod-galben-de-vant-si-ninsoare-in-alte-sase-judete-e-cod-galben-de-ceata-51993.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/cinci-judete-sub-cod-galben-de-vant-si-ninsoare-in-alte-sase-judete-e-cod-galben-de-ceata-51993-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv