Accidentul feroviar s-a produs în dimineața zilei de miercuri, 14 noiembrie. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea victimei.

O femeie a fost călcată de tren în acestă dimineață în localitatea Valul lui Traian, județul Constanța. Medicii Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, ajunși la fața locului, au constatat decesul femeii. Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili îmtrejurările în care s-a produs accidentul.

„În tren. Spre București! După 20 de minute de la plecarea din Constanța, la ieșirea din Valul Traian, trenul a lovit un om. Cel puțin 120 de minute întarziere…. Update: omul lovit este împrăștiat pe jos, procuratura întârzie”, scrie un călător din trenul implicat în accident.

Identitatea victimei nu a fost stabilită deocamdată. Din primele cercetări, se pare  că este vorba despre o femeie de aproximativ 80 de ani care se deplasa cu ajutorul unui baston.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/constanta-femeie-accidentata-mortal-de-un-tren-51981.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/constanta-femeie-accidentata-mortal-de-un-tren-51981-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv