Trei adolescenți de 17 ani sunt cercetați penal pentru omor, ei fiind suspectați de uciderea a doi bătrâni și a fiicei acestora, într-o locuință din Călărași, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

“Un vecin a sesizat faptul că un bărbat de 82 de ani, o femeie de 80 de ani și fiica acestora în vârstă de 58 ani au fost înjunghiați în apartamentul în care locuiau și au decedat. Din primele cercetări efectuate la fața locului, fapta de omor ar fi fost comisă de trei minori, cu vârste de 17 ani, unul dintre aceștia fusese în plasament la familia omorâtă”, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Călărași, Bianca Ghiveci.

Ea a menționat că cei trei minori au fost audiați luni seară, în prezența procurorului de caz, urmând ca în ziua în curs să se ia împotriva acestora măsurile legale ce se impun. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/trei-adolescenti-de-17-ani-cercetati-penal-pentru-un-triplu-omor-51968.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/trei-adolescenti-de-17-ani-cercetati-penal-pentru-un-triplu-omor-51968-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv