Ecaterina Andronescu va fi propusă la Ministerul Educației de PSD, a confirmat oficial Gabriela Firea, la ieșirea de la ședința PSD.

Primarul general a confirmat că a fost vot în unanimitate în PSD privind propunerea de la ministerul Educației.

“Am votat ca Ecaterina Andronescu să devină minstru al Educației este foarte important să dîm un mesaj în toata țara, să avem un profesionist”, a afirmat Firea.

“Pentru înlocuitorul domnului Negrescu, am spus că nu înțeleg motivele demisiei. Domnul Negrescu a explicat că i s-au luat anumite atribuții și nu i s-a parut colegial. Am votat abținere pentru domnul Ciamba”, a mai spus primarul general.

Gabriela Firea a confirmat și că secretarul de stat din MAE, George Ciamba, va fi propunerea pentru funcția de ministru delegat pentru Afaceri Europene. În acest caz au fost două abțineri: Gabriela Firea și Victor Negrescu, ministrul demisionar.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/ecaterina-andronescu-propusa-la-ministerul-educatiei-de-psd-51963.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/ecaterina-andronescu-propusa-la-ministerul-educatiei-de-psd-51963-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv