Casa lui Gerald Butler se numără printre locuințele distruse în incendiile de vegetație care au cuprins statul american California în ultimele zile, iar actorul scoțian s-a întors la locul dezastrului de unde a publicat imagini pe rețelele de social media, potrivit mirror.co.uk.

Actorul s-a numărat printre cele câteva zeci de mii de persoane care au fost evacuate în siguranță din calea incendiilor, însă casa sa a fost cuprinsă de flăcări.

Profund tulburat, Gerald Butler s-a întors la locul dezastrului, cu o mască pe față, de unde a publicat imagini pe rețelele de social media.

“Vremuri dureroase pentru California. Mă simt inspirat de curajul, spiritul și sacrificiul de care au dat dovadă pompierii”, a scris acesta.

Pompierii din Los Angeles s-au luptat să controleze incendiile puternice, în care au murit până în prezent 31 de persoane și care au distrus sute de proprietăți.

În mai puțin de două zile, peste 250.000 de persoane, inclusiv tot orașul Malibu, unde locuiesc unele dintre cele mai mari staruri de la Hollywood, au fost evacuate.

Printre celebritățile care au fost evacuate s-au mai numărat familia Kardashian și Will Smith împreună cu soția și copiii.

Locuințele familiei Kardashian au scăpat de incendii, dar Gerard Butler nu a fost la fel de norocos.

Fanii actorului și-au exprimat sprijinul pe rețelele de socializare: “Nimeni nu merită o pierdere atât de oribilă”.

Gerard Butler este un actor născut în Glasgow, Marea Britanie, în 1969. Printre filmele în care a jucat se numără “Lara Croft: Tomb Raider”, “Fantoma de la Operă”, “PS: I love you”, “Rocknrolla”, “Gamer”, “300 – Eroii de la Termopile” și “Law Abiding Citizen”.

Așa-numitul incendiu Camp Fire din partea de nord a statului California s-a soldat cu 29 de morți de când a izbucnit, pe 8 noiembrie. La câteva sute de kilometri spre sud, cel puțin două persoane au murit în urma incendiului de vegetație numit Woolsey Fire, care amenință comunitatea din Malibu, din apropiere de Los Angeles.

Se așteaptă ca, până marți, vânturile puternice să ducă la intensificarea incendiului.

Mai mulți oficiali au cerut locuitorilor să respecte ordinele de evacuare.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/gerald-butler-a-publicat-imagini-cu-casa-sa-distrusa-in-incendiile-de-vegetatie-din-california-51939.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/gerald-butler-a-publicat-imagini-cu-casa-sa-distrusa-in-incendiile-de-vegetatie-din-california-51939-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv