Un clujean (51 de ani) și-a ucis soția (49 de ani) în împrejurări ciudate. Cei doi au venit la casa părintească din comuna Geaca pentru a tăia porcul, iar în noaptea de miercuri spre joi, bărbatul și-a sunat fratele și l-a anunțat că și-a strangulat soția.

 „Un bărbat de 51 de ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor după ce în noaptea de miercuri spre joi și-ar fi ucis soția, în vârstă de 49 de ani, prin ștrangulare, crima având loc într-un sat din comuna Geaca. Din primele informații reiese că, după săvâșirea faptei, bărbatul a sunat o rudă care a alertat poliția. La audieri, acesta a spus că a primit niște semnale pentru a-și ucide soția la o oră fixă în cursul nopții, fără a putea preciza de ce natură au fost acestea. Bărbatul urmează să fie examinat din punct de vedere psihiatric pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei”, au spus surse judiciare pentru stiridecluj.ro.

Cei doi soți locuiau în Cluj-Napoca, dar au venit la casa parintească a femeii, în localitatea Lacu, pentru că joi urmau să taie porcul. Dus la audieri, agresorul le-a povestit politistilor ca inca de aseara “a primit niste coduri, conform carora, la ora 3 si 19 minute trebuia sa isi ucida sotia”, relaează Dejeanul.

Acesta a mai spus că și-a ucis femeia când un BMW de culoare neagră a parcat în fața casei și a făcut “flash-uri cu farurile, acela fiind semnalul stabilit de codurile primite”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/un-barbat-si-a-ucis-sotia-pentru-ca-ar-fi-primit-flash-uri-cu-farurile-de-la-un-bmw-negru-51913.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/un-barbat-si-a-ucis-sotia-pentru-ca-ar-fi-primit-flash-uri-cu-farurile-de-la-un-bmw-negru-51913-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv