O dansatoare în vârstă de 33 de ani care acompania o solistă, la un bal al bobocilor din orașul Sebiș, județul Arad, a leșinat pe scenă și a murit. Tânăra dansa pe scenă alături de soțul ei când a leșinat.

Potrivit unor surse judiciare, tânăra de 33 de ani acompania, în calitate de dansatoare, o solistă, la un bal al bobocilor al unui liceu care a avut loc vineri seara în orașul Sebiș. Ea dansa cu soțul ei pe scena Casei de Cultură când a leșinat.

Femeia a fost transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul de Boli Cronice din orașul Sebiș, unde, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a mai putut fi salvată.

Decesul a fost declarat la ora 00.41.

Conform surselor citate, nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/tragedie-o-dansatoare-care-acompania-o-solista-la-un-bal-al-bobocilor-a-lesinat-pe-scena-si-a-murit-in-bratele-sotului-51920.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/tragedie-o-dansatoare-care-acompania-o-solista-la-un-bal-al-bobocilor-a-lesinat-pe-scena-si-a-murit-in-bratele-sotului-51920-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv