Un polițist în vârstă de 32 de ani din Iași, aflat în timpul liber, a fost înjunghiat de 3 ori în abdomen, în urma unui conflict cu un sătean. Polițistul a fost operat și are o evoluție bună după intervenție.

Potrivit reprezentanților Poliției Iași, un bărbat a fost înjunghiat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu un cuțit, de trei ori, în abdomen.

Incindentul s-a petrecut în comuna Mogoșești, iar victima a fost transportată la spital.

Prof. dr. Diana Cim­poeșu, medic-șef UPU-SMURD și pur­tător de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iași, a declarat, pentru MEDIAFAX, că pacientul a fost operat la chirurgie, acum fiind la secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

”Are o evoluție bună după operație”, a spus prof. dr. Diana Cim­poeșu.

Surse locale au declarat că bărbatul înjunghiat în abdomen în urma unui conflict cu un sătean este polițist, însă incidentul s-a petrecut când acesta era în timpul liber.

A fost întocmit dosar pentru tentativă de omor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/politist-in-varsta-de-32-de-ani-injunghiat-in-urma-unui-conflict-cu-un-satean-51919.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/politist-in-varsta-de-32-de-ani-injunghiat-in-urma-unui-conflict-cu-un-satean-51919-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv