Formația FC Viitorul a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Concordia Chiajna, în etapa a XV-a a Ligii I.

Viitorul s-a încurcat pe teren propriu, scor 0-0, cu Concordia Chiajna, dar a egalat U Craiova în clasamentul Ligii 1.

Deși a fost la conducerea jocului, Viitorul nu a putut marca și a remizat cu Concordia Chiajna, pe care Dorinel Munteanu a reușit să o organizeze foarte bine.

La finalul partidei, Gheorghe Hagi a lăsat criticile pentru laude. Antrenorul a susținut că jucătorii săi s-au descurcat bine în ultima perioadă, deși au avut un program încărcat.

“Am produs fotbal, am creat ocazii. Am avut ocaziile în care trebuia să marcăm. Din păcate au intervenit tinerețea și ocaziile ratate. De data asta am produs fotbal, dar nu am câștigat. Poate meritam și un penalty, care a fost clar, dar ăsta e fotbalul. Nu e un semi-eșec, e bun și acest punct. I-am felicitat în vestiar, o fac foarte, foarte rar, când nu câștigăm. Probabil că tinerețea și-a spus cuvântul. Noi… istoria noastră e aceeași în fiecare an. Începem mai greu, ne omogenizăm, suntem tineri. Ei sunt tineri, știu fotbal și sunt foarte buni”, a declarat patronul și antrenorul Viitorului, la DigiSport.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/liga-i-fc-viitorul-a-remizat-scor-0-0-cu-echipa-concordia-chiajna-51927.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/liga-i-fc-viitorul-a-remizat-scor-0-0-cu-echipa-concordia-chiajna-51927-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv