Doi bărbați au murit, sâmbătă, după ce mașina în care se aflau a căzut într-un canal în care apa are o adâncime de un metru, din localitatea Curcani, județul Călărași. Accidentul s-a produs într-o curbă, vizibilitatea fiind redusă din cauza ceții.

Potrivit reprezentanților Poliției Călărași, autoturismul în care se aflau două persoane circula pe DN 4. La un moment dat, la Curcani, mașina a părăsit drumul într-o curbă, pe fondul vizibilității reduse din cauza ceții și a căzut într-un canal.

În autoturism au fost găsite trupurile a două persoane.

Reprezentanții ISU Călărași au declarat, la rândul lor, că mașina a căzut într-un canal în care apa are o adâncime de un metru. În accident au murit doi bărbați, de 76 de ani, respectiv de 40 de ani.

Polițiștii continuă cercetările.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/doi-barbati-au-murit-dupa-ce-au-cazut-cu-masina-intr-un-canal-din-cauza-cetii-51918.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/doi-barbati-au-murit-dupa-ce-au-cazut-cu-masina-intr-un-canal-din-cauza-cetii-51918-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv