O fetiță de 7 ani din județul Vaslui a ajuns, vineri, la spital, după ce un dulap a căzut peste ea. Fetița a suferit un traumatism cranio cerebral prin strivire și există posibilitatea să tie transferată la Iași.

Purtătorul de cuvânt al spitalului din Bârlad, Adrian Gheorghiu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că fetița din localitatea Fruntișeni a suferit un traumatism cranio cerebral prin strivire după ce un dulp a căzut peste ea, în locuință.

“Ambulanța a adus un copil, o fetiță de șapte ani, din mediul rural, care se pare că a suferit un traumatism cranio-cerebral prin strivire, practic i-a căzut un dulap pe cap. S-a întâmplat acasă. Copilul a fost adus conștient. (…) Conform protocolului, s-a făcut computer tomograf, se așteaptă rezultatul și în funcție de rezultat va fi transferat la Iași”, a spus Adrian Gheorghiu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/fetita-de-7-ani-la-spital-dupa-ce-un-dulap-a-cazut-peste-ea-51900.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/fetita-de-7-ani-la-spital-dupa-ce-un-dulap-a-cazut-peste-ea-51900-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv