Fostul finanțator de la Dinamo, Cristian Borcea, a achitat, joi seară, cauțiunea de două milioane de lei stabilită ca să poată rămâne în libertate în dosarul în care e cercetat de procurorii DIICOT pentru evaziune fiscală și spălare de bani.

Grupul infracțional organizat a fost constituit de către mai mulți bărbați, între care și Cristian Borcea, fostul finanțator Dinamo, dar și foști șefi ai Rompetrol Group.

Aceștia, prin intermediul societăților comerciale ce le dețineau au încheiat în scop evazionist contracte fictive pe primul circuit de tranzacționare, disimulând astfel transferul sumelor de bani, care ulterior erau rulate succesiv “în cascadă” prin alte circuite financiare fictive, în scopul spălării și în final al obținerii sumelor respective.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/cristian-borcea-a-platit-cautiunea-de-doua-milioane-de-lei-51896.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/cristian-borcea-a-platit-cautiunea-de-doua-milioane-de-lei-51896-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv