Bărbatul de 44 de ani, care a plecat cu fetița de 7 ani, din fața unui bloc din Petroșani, aceasta fiind căutată timp de o săptămână și găsită într-o clădire dezafectată din Vulcan, a fost reținut, joi, pentru lipsire de libertate.

Poliția Hunedoara a transmis, joi, că bărbatul de 44 de ani, care a plecat cu fetița din Petroșani, a fost reținut pentru 24 ore, fiind acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal.

Fetița a fost găsită, în timpul nopții de miercuri spre joi, împreună cu bărbatul, un om fără adăpost, dar cunoscut familiei copilei, într-o clădire a unui cămin dezafectat din municipiul Vulcan, într-o mizerie cruntă.

Din primele verificări se pare ca fetița nu a fost victima unei infracțiuni, însă a fost transportată la spital, pentru evaluarea stării se sănătate.

Totodată, a fost sesizată autoritatea de protecție a copilului, pentru efectuarea unei anchete sociale.

Fetița de 7 ani fusese dată în urmărire națională, după ce, la data de 4 noiembrie, tatăl copilei, aflat în Timișoara, a reclamat dispariția la Poliția Municipiului Petroșani.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/a-fost-gasita-fetita-disparuta-de-o-saptamana-dupa-ce-a-plecat-de-acasa-cu-un-om-al-strazii-51889.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/a-fost-gasita-fetita-disparuta-de-o-saptamana-dupa-ce-a-plecat-de-acasa-cu-un-om-al-strazii-51889-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv