Sam Ballard, un tânăr în vârstă de 27 de ani din Australia, a murit zilele trecute din cauza unor complicații apărute după ce a înghițit un limax în urmă cu opt ani, transmite Newsweek.

Pe atunci adolescent, Ballard se afla în compania unor prieteni, cu care consuma alcool. La un moment dat a văzut un melc și, dintr-o glumă, l-a luat și l-a înghițit. Acest lucru s-a întâmplat în 2010.

În următoarele zile, pe tânăr au început să îl doară picioarele. Ballard s-a gândit încă de pe atunci că melcul ar putea fi de vină. A mers la doctor și acesta a descoperit că adolescentul avea o infecție cauzată de un parazit transmis de la rozătoare. Această boală afectează coloana vertebrală și creierul.

Parazitul este eliminat deseori în fecalele șobolanilor, iar melcii și limacșii devin uneori infectați cu el după ce consumă larvele. 

În majoritatea cazurilor, pacienții care contractează parazitul scapă de el în timp, fără tratament. Sam Ballard nu a avut, însă, acest noroc, iar starea lui s-a deteriorat în următorii opt ani. Tânărul a paralizat în parte de jos a corpului, iar vinerea trecută a murit.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/un-tanar-din-australia-a-murit-dupa-ce-a-inghitit-dintr-o-gluma-un-limax-in-urma-cu-opt-ani-51863.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/un-tanar-din-australia-a-murit-dupa-ce-a-inghitit-dintr-o-gluma-un-limax-in-urma-cu-opt-ani-51863-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv