O femeie din județul Tulcea a fost împușcată, miercuri seara, de către concubinul ei, cu o armă de vânătoare, după care bărbatul s-a sinucis. Femeia, în vârstă de 33 de ani, a fost grav rănită și a ajuns la spitalul din Tulcea.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, incidentul s-a petrecut în comuna Mahmudia, în jurul orei 18.30.

Cei doi trăiau de mai multă vreme în concubinaj, iar miercuri seară s-au luat la ceartă. Bărbatul în vârstă de 41 de ani a luat pușca de vânătoare și a împușcat-o pe femeie. Crezând că a ucis-o, și-a pus capăt zilelor folosind aceeași armă.

Femeia, în vârstă de 33 de ani, a fost rănită foarte grav, în zona capului, și a fost transportată la spitalul din Tulcea.

O echipă operativă, formată din procurori și polițiști de la Serviciile Criminalistic și Arme, face cercetări la fața locului.

Momentan, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru tentativă la omor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/tulcea-un-barbat-si-a-impuscat-iubita-apoi-crezand-ca-a-omorat-o-s-a-sinucis-51872.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/tulcea-un-barbat-si-a-impuscat-iubita-apoi-crezand-ca-a-omorat-o-s-a-sinucis-51872-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv