Președintele SUA, Donald Trump, a amenințat miercuri că Senatul SUA, care va fi controlat în continuare de Partidul Republican, va investiga politicieni democrați în cazul în care Camera Reprezentanților va lansa anchete împotriva sa.

Partidul Democrat din SUA, care a obținut majoritatea în Camera Reprezentanților, poate cere verificarea situației fiscale a președintelui Donald Trump, anchetarea cazurilor de conflict de interese și intensificarea investigației privind presupusele contacte electorale cu Rusia.

Însă Donald Trump a avertizat miercuri că eventualele anchete lansate de Partidul Democrat prin Camera Reprezentanților vor fi contracarate prin investigații ale Senatului, rămas sub controlul Partidului Republican. “Dacă democrații au de gând să folosească banii contribuabililor pentru a ne investiga în Camera Reprezentanților, vom și noi forțați să luăm în considerare investigarea lor pentru dezvăluirea de informații clasificate și multe altele, în Senat. Putem face acest joc în doi!”, a avertizat Donald Trump prin Twitter, conform agenției Reuters.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/trump-ameninta-ca-senatul-va-riposta-la-anchetele-demarate-contra-sa-de-camera-reprezentantilor-51869.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/trump-ameninta-ca-senatul-va-riposta-la-anchetele-demarate-contra-sa-de-camera-reprezentantilor-51869-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv