Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans și comisarul european pentru Afaceri Economice, Pierre Moscovici, au salutat victoriile obținute de Partidul Democrat în alegerile legislative din Statele Unite, relatează site-ul cotidianului Telegraph.

“Sunt inspirat de alegătorii din SUA care au ales speranța mai presus de frică, politețea mai presus de impertinență, integrarea mai presus de rasism, egalitatea mai presus de discriminare. Și-au apărat valorile. Același lucru îl vom face și noi”, a declarat Frans Timmersmans.

Pierre Moscovici, care în trecut a îndeplinit de asemenea și funcția de minstru de Finanțe în Franța, a postat pe platforma de microblogging Twitter un mesaj ironic la adresa președintelui american Donald Trump, care a afirmat că noaptea alegerilor a reprezentat un “succes fantastic”.

“Democrații au preluat controlul Camerei Reprezentanților pentru prima dată în opt ani, în pofida fraudelor electorale ale republicanilor. Donald Trump are dreptate: un succes fantastic”, a scris Moscovici.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/doi-lideri-europeni-saluta-victoriile-obtinute-de-democrati-in-alegerile-din-sua-in-pofida-republicanilor-lui-donald-trump-51867.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/doi-lideri-europeni-saluta-victoriile-obtinute-de-democrati-in-alegerile-din-sua-in-pofida-republicanilor-lui-donald-trump-51867-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv