Doi republicani, Duncan Hunter, membru al Camerei Reprezentanților din California, și Chris Collins, membru al Camerei Reprezentanților din New York, inculpați pentru fapte penale, au fost realeși marți, potrivit postului CNN.

Hunter a fost inculpat în august în legătură cu o serie de fapte penale, inclusiv folosirea pentru scop personal a fondurilor de campanie, fraudă, fals în acte, încălcări ale regulilor privind finanțarea campaniilor. Politicianul a pledat nevinovat.

Collins a fost inculpat, tot în luna august, în legătură cu fraude pe piața de capital și afirmații false privind o presupusă schemă de tranzacționare pe baza informațiilor privilegiate. Și Collins a pledat nevinovat în privința acestor acuzații.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/alegeri-sua-2018-democratii-au-obtinut-majoritatea-in-camera-reprezentantilor-51865.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/alegeri-sua-2018-democratii-au-obtinut-majoritatea-in-camera-reprezentantilor-51865-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv