Trei persoane au fost rănite, luni seară, pe DN 7C, în Merișani, județul Argeș, în timp ce împingeau o mașină condusă de un adolescent în vârstă de 14 ani.

Potrivit Poliției Argeș, un bărbat de 32 de ani, din Curtea de Argeș, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 7C, dinspre Curtea de Argeș către Pitești, nu a păstrat distanța și a lovit o mașină nesemnalizată, din fața sa.

Polițiștii au stabilit că mașina lovită era condusă de un adolescnet de 14 ani, vehiculul fiind împins de trei persoane care au fost rănite în urma impactului.

“Autoturismul, condus de un minor de 14 ani, era împins de trei tineri de 18, 24, respectiv 26 de ani. Aceștia din urmă au fost transportați la spital. Doi dintre ei prezintă fracturi la membrele inferioare iar unul contuzie la braț”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/trei-persoane-care-impingeau-o-masina-condusa-de-un-adolescent-de-14-ani-au-fost-ranite-intr-un-accident-51849.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/trei-persoane-care-impingeau-o-masina-condusa-de-un-adolescent-de-14-ani-au-fost-ranite-intr-un-accident-51849-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv