Rihanna se alătură vedetelor care se opun utilizării muzicii lor la evenimentele publice organizate de președintele Statele Unite, Donald Trump, adunări pe care artista le cataloghează drept ”tragice”, relatează luni Press Association.

Artista pop în vârstă de 30 de ani a reacționat după ce președintele american ar fi utilizat hit-ul său din 2007 ”Don’t Stop the Music” în cadrul unui eveniment public desfășurat duminică în Chattanooga din statul Tennessee, înaintea alegerilor de la jumătatea mandatului, scrutin ce va avea loc marți.

Dând replica pe Twitter unui jurnalist care a dezvăluit că pe melodia sa organizatorii campaniei electorale aruncau tricouri gratuite mulțimii prezente, Rihanna a calificat drept ”tragice” aceste adunări.

Cu câteva ore înainte, cântăreața și-a exprimat sprijinul pentru Andrew Gillum, candidatul democrat pentru postul de guvernator al statului Florida. ”Aveți ocazia de a scrie istorie la aceste alegeri. De-a lungul istoriei sale, SUA au avut doar patru guvernatori de culoare și putem face în așa fel încât #AndrewGillum să fie următorul și primul din Florida!”, a scris cântăreața într-un mesaj adresat celor 66 de milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram.

Rihanna se alătură astfel unei liste de vedete care au luat atitudine față de utilizarea muzicii lor de către Trump în cadrul adunărilor publice.

Săptămâna trecută, rapperul și producătorul Pharrell Williams a amenințat că îl va acționa în justiție pe președintele SUA, Donald Trump, pentru utilizarea cântecul ”Happy” într-un eveniment desfășurat la câteva ore după atacul armat în care 11 persoane au fost ucise într-o sinagogă din Pittsburgh (Pennsylvania).

Luna trecută, moștenitorii regretatului artist Prince l-au avertizat pe Trump pentru utilizarea hit-ului ”Purple Rain” la evenimentele publice.

De asemenea, liderul trupei Aerosmith, Steven Tyler, a formulat o cerere de interdicție după ce președintele a folosit piesa ”Livin’ On The Edge” la o adunare publică.

Trupele The Rolling Stones, The O’Jays sau Queen precum și cântăreața Adele, printre alții, i-au cerut lui Trump, încă de la începerea campaniei sale electorale, să înceteze să le mai folosească melodiile în evenimente publice.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/rihanna-se-alatura-vedetelor-revoltate-de-folosirea-melodiilor-lor-la-evenimentele-publice-organizate-de-donald-trump-51846.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/rihanna-se-alatura-vedetelor-revoltate-de-folosirea-melodiilor-lor-la-evenimentele-publice-organizate-de-donald-trump-51846-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv