Procesul fostului lider al celui mai puternic cartel de droguri din lume, Joaquin “El Chapo” Guzman, care a fost extrădat din Mexic la începutul anului 2017, va începe luni la curtea federală din New York, acesta fiind acuzat de trafic și distribuție de droguri, relatează Reuters.

Procesul va începe prin alegerea membrilor juriului, având în vedere nivelul ridicat de atenție asupra acestui caz și notorietatea acuzatului, identitatea membrilor juriului va rămâne anonimă.

Guzman, în vârstă de 61 de ani, este fostul lider al Cartelului din Sinaloa denumire care provine de la statul mexican Sinaloa, unde cartelul își are originea. Autoritățile americane au descris gruparea drept una dintre cele mai puternice organizații de trafic cu stupefiante din lume.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/incepe-procesul-fostului-lider-al-celui-mai-puternic-cartel-de-droguri-din-lume-51850.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/incepe-procesul-fostului-lider-al-celui-mai-puternic-cartel-de-droguri-din-lume-51850-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv