Dinamo a fost eliminată din Cupa României, de o echipă din eșalonul al treilea, Csikszereda Miercurea Ciuc, după loviturile de departajare. Partida a avut loc în optimile competiției, iar calificata a fost decisă după loviturile de departajare.

Joi seară, echipa lui Rednic a fost eliminată din Cupa României de Csikszereda la loviturile de departajare. Ciucanii au condus cu 2-0, după reușitele lui Majzik, minutul 48, și Magyari, minutul 52, dar Dinamo a revenit și a egalat prin dubla căpitanului Nistor, în minutele 54 și 60. În ultimele 30 de minute nu s-a mai marcat, astfel că partida a ajuns în prelungiri. Aici, Neicuțescu, minutul 110, și Berde, minutul 114, au marcat pentru cele două echipe și s-a ajuns la loviturile de departajare. Hanca, Grozav, Olteanu, Ciobotariu și Delorge au ratat pentru Dinamo, iar Miercurea Ciuc merge în sferturile Cupei României.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/dinamo-a-fost-eliminata-din-cupa-romaniei-51833.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/dinamo-a-fost-eliminata-din-cupa-romaniei-51833-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv