Cântărețul Michael Jackson a ocupat încă o dată primul loc în topul celor mai bine plătite celebrități decedate, după ce în conturile regretatului megastar american au intrat 400 de milioane de dolari în perioada 1 octombrie 2017 – 1 octombrie 2018, relatează miercuri Press Association.

“Regele muzicii pop”, care a murit în 2009 în urma unei supradoze de propofol, a ocupat pentru al șaselea an consecutiv prima poziție în acest clasament anual întocmit de editorii revistei Forbes.

Veniturile sale din acest an provin mai ales din vânzarea acțiunilor deținute de megastar în compania EMI Music Publishing. Alte contracte deosebit de profitabile au vizat un documentar TV special (“Michael Jackson’s Halloween”) și un nou contract cu casa de discuri Sony.

Celebrul cântăreț pop, care a murit la vârsta de 50 de ani, a obținut încasări de 2,2 miliarde de dolari în anii care au trecut după moartea sa.

Pe locul al doilea s-a clasat Elvis Presley, care a murit în 1977 la vârsta de 42 de ani. Starul rock’n’roll a obținut venituri de 40 de milioane de dolari în ultimul an, provenite în special din vânzările de bilete la Graceland și inaugurarea unui nou parc de distracții, intitulat Elvis Presley’s Memphis.

Jucătorul de golf Arnold Palmer se află pe locul al treilea, cu 35 de milioane de dolari, caricaturistul Charles Schulz ocupă locul al patrulea, cu 34 de milioane de dolari, iar cântărețul Bob Marley, care a murit în 1981, se află pe poziția a cincea, cu venituri de 23 de milioane obținute în ultimul an.

Topul 13 al celor mai bine plătite celebrități decedate este ocupat în continuare de scriitorul Dr. Seuss (16 milioane de dolari), Hugh Hefner – fondatorul revistei Playboy (15 milioane de dolari), actrița Marilyn Monroe (14 milioane de dolari), cântărețul Prince (13 milioane de dolari), cântărețul John Lennon (12 milioane de dolari), rapperul XXXTentacion (11 milioane de dolari), pugilistul Muhammad Ali (8 milioane de dolari) și modelul Bettie Page (7 milioane de dolari).

Jurnaliștii de la Forbes au întocmit acest clasament pe baza veniturilor obținute în perioada 1 octombrie 2017 – 1 octombrie 2018, înainte de plata impozitelor și taxelor datorate agenților, managerilor, avocaților și executorilor testamentari.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/michael-jackson-pe-primul-loc-in-topul-celor-mai-bine-platite-celebritati-decedate-2-51823.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/michael-jackson-pe-primul-loc-in-topul-celor-mai-bine-platite-celebritati-decedate-2-51823-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv