Regina Elizabeth a Marii Britanii a început să facă aranjamentele necesare pentru ca prințul Charles să devină prinț regent peste trei ani, când aceasta va împlini vârsta de 95 de ani, a declarat Robert Jobson, expert în chestiuni regale, relatează publicația Daily Mail.

Conform lui Jobson, decizia reginei de a preda conducerea fiului său înainte ca aceasta să moară are scopul de a „sprijini instituția monarhică”.

„În cazul în care regina va muri sau se va îmbolnăvi, dorește să se asigure că moștenitorul său este pregătit să preia conducerea”, a declarat Jobson.

Astfel, începând cu anul 2021, prințul Charles va deveni prinț regent până la moartea reginei, când va fi încoronat rege.

Prințul Charles a preluat în ultimii ani multe dintre îndatoririle reginei, în special vizitele acesteia peste mări. De asemenea, prințul lucrează 14 ore pe zi și onorează peste 600 de angajamente pe an.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/decizia-pe-care-regina-elizabeth-a-marii-britanii-ar-fi-luat-o-in-legatura-cu-printul-charles-cand-ar-putea-fi-facut-anuntul-51820.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/decizia-pe-care-regina-elizabeth-a-marii-britanii-ar-fi-luat-o-in-legatura-cu-printul-charles-cand-ar-putea-fi-facut-anuntul-51820-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv