Un pugilist britanic, Ashley King (29 de ani), l-a înjunghiat pe rivalul său, Gareth Allison, nu înainte să întrețină relații sexuale cu prietena acestuia, și a fost condamnat la închisoare pe viață de către justiția din Marea Britanie. Cei doi s-au certat din cauza a doua femei. 

Ashley King a negat faptele sale, dar a fost găsit vinovat. Vecinii au relatat că înainte de incident s-au auzit strigăte pe stradă: “Ieși afară, o să te ucid!”. King a fost arestat mai întâi pentru 24 de ore, după ce a încercat să se sinucidă. Înainte să fie încarcerat, King ar fi spus, conform procurorilor: “Știam că voi fi închis pentru o perioadă lungă, pentru ceva ce nu am făcut. A fost legitimă apărare, dar nu vor crede niciodată!”.

Magistrații au dezvăluit că, înainte de crimă, King i-ar fi trimis mesaje de amenințare lui Gareth Atkinson: “Ești terminat! Fie că durează un an sau 20, ești terminat!”, scriu cei de la The Sun.

Crima a avut loc pe 9 mai.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/un-boxer-care-si-a-injunghiat-rivalul-si-i-a-violat-prietena-condamnat-la-inchisoare-pe-viata-51814.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/un-boxer-care-si-a-injunghiat-rivalul-si-i-a-violat-prietena-condamnat-la-inchisoare-pe-viata-51814-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv