Șapte oameni, membri ai unei familii de “origine siriană”, au fost arestați în urma unei operațiuni antiteroriste în orașul Le Mans din Franța, aceștia fiind anchetați pentru postarea pe Internet de materiale de susținere a rețelei teroriste Stat Islamic, potrivit unei surse citate de France Info.

O sursă judiciară a transmis că suspecții au fost arestați preventiv în urma operațiunii care a avut loc marți, ancheta fiind instrumentată de Direcției Generale de Securitate Internă (DGSI).

O altă sursă, citată de presa locală, a informat că momentan nu există indicii că suspecții pregăteau un atac, însă se încearcă să se afle dacă aceștia erau în legătură cu vreun membru al Stat Islamic.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/operatiune-antiterorista-in-franta-sapte-membri-ai-unei-familii-de-origine-siriana-arestati-51813.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/operatiune-antiterorista-in-franta-sapte-membri-ai-unei-familii-de-origine-siriana-arestati-51813-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv