Un elicopter militar, care transporta mai mulți oficiali afgani de rang înalt, s-a prăbușit miercuri în provincia Farah din vestul Afganistanului, în urma incidentului decedând toate cele 25 de persoane aflate la bordul aeronavei, informează agenția Reuters.

Naser Mehri, un purtător de cuvânt al guvernatorului provinciei Farah, a declarat că pilotul elicopterului a pierdut controlul din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Pe de altă parte un oficial taliban afirmat că militanții au doborât aparatul de zbor.

La bordul aeronavei se aflau mai mulți oficiali de rang înalt, inclusiv adjunctul comandantului din zona de vest a Afganistanului, și șeful consiliului provinciei Farah, informează agenția The Associated Press.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/elicopter-militar-prabusit-in-afganistan-cel-putin-25-de-morti-inclusiv-mai-multi-oficiali-de-rang-inalt-51815.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/elicopter-militar-prabusit-in-afganistan-cel-putin-25-de-morti-inclusiv-mai-multi-oficiali-de-rang-inalt-51815-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv