Casa artistului columbian Pedro Nel Gomez, cunoscut pentru nudurile pe care le-a pictat, în prezent muzeu, și-a deschis porțile pentru șaizeci de vizitatori care au străbătut sălile instituției fără să poarte niciun fel de articole vestimentare, arată Le Figaro.

Muzeul columbian este o nouă instituție artistică, după Palais de Tokyo din Paris, Franța, și Muzeul Léopold de la Viena, Austria, care a prevăzut acest gen de vizită pentru publicul care preferă nudismul.

Casa-muzeu a pictorului Pedro Nel Gomez se află la Medellin, al doilea oraș ca mărime din Columbia, și a oferit vizitatorilor, în weekend, ocazia unei vizite ghidate pe parcursul căreia publicul nu a purtat haine.

“Scopul acestei activități este artistic și are legătură cu dezvoltarea ființei umane în raport cu libertatea de a trăi dezbrăcat”, spune Rafael Sandoval, din partea serviciului de comunicare de la comunitatea nudistă Otro Cuento, care a inițiat evenimentul, citat de Le Figaro.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/inedit-al-treilea-muzeu-din-lume-care-organizeaza-vizite-pentru-nudisti-51810.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/inedit-al-treilea-muzeu-din-lume-care-organizeaza-vizite-pentru-nudisti-51810-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv