Tânărul în vârstă de 19 ani, care ar fi amenințat un bărbat cu un pistol la stația de metrou Piața Victoriei pe 24 octombrie, a fost prins și ulterior reținut. El a fost prins luni tot la metrou, iar în geanta sa au fost găsite un pistol cu aer comprimat și un briceag, informează Poliția Capitalei. 

Politiștii din cadrul Brigăzii Poliție Transport Public au prins, luni dimineață, într-o stație de metrou din sectorul 3 al Capitalei, un tânăr de 19 ani, din București, principal suspect în cazul de amenințare din seara de 24 octombrie.

“Din cercetările efectuate s-a stabilit, că la acel moment, in jurul orei 19.00, in timp ce se afla in statia de metrou Piata Victoriei ar fi amenințat un bărbat, cu un pistol, după care a părăsit zona. Ulterior in timp ce se afla într – un tren de metrou oprit in stație, ar fi agresat mai multe persoane, după care a fugit”, arată Poliția Capitalei.

În geanta tânărului, polițiștii au găsit un pistol cu aer comprimat, fără autorizație și un briceag.

Tânărul de 19 ani a fost reținut și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 cu propunere de luare a unei măsuri preventive pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/tanarul-care-ar-fi-amenintat-un-barbat-cu-pistolul-la-statia-de-metrou-piata-victoriei-a-fost-prins-51800.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/tanarul-care-ar-fi-amenintat-un-barbat-cu-pistolul-la-statia-de-metrou-piata-victoriei-a-fost-prins-51800-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv