O fostă Miss Thailanda Univers, care i-a fost asistentă proprietarului Leicester City și a călătorit în jurul lumii cu acesta, se numără printre cele cinci cadavre carbonizate în urma prăbușirii elicopterului lângă stadionul King Power din Leicester, scrie Daily Mail. 

Proprietarul de la Leicester City FC Vichai Srivaddhanaprabha, în vârstă de 60 de ani, și alte patru persoane au murit după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbușit sâmbătă în parcarea stadionului King Power.

Pilotul său, Eric Swaffer, de 53 de ani, și prietena lui, co-pilot Izabela Lechowicz, de 46 de ani, au fost, de asemenea, confirmați morți. 

Alți doi membri ai personalului proprietarului clubului, Nursara Suknamai și Kaveporn Punpare, au murit în prăbușirea fatală.

Nursara Suknamai a fost Miss Universe Thailand 2005 și a fost activă pe social media cu fotografii pline de farmec, scrie Daily Mail. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/o-fosta-miss-univers-fotomodel-si-asistenta-a-patronului-lui-leicester-city-se-numara-printre-victimele-accidentului-teribil-de-elicopter-51798.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/o-fosta-miss-univers-fotomodel-si-asistenta-a-patronului-lui-leicester-city-se-numara-printre-victimele-accidentului-teribil-de-elicopter-51798-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv