Președintele SUA, Donald Trump, se va deplasa marți la centrul evreiesc din orașul Pittsburgh vizat de un atac armat soldat cu 11 morți, anunță Casa Albă, citată de site-ul de știri Axios.com.

Președintele Donald Trump și soția sa, Melania Trump, se vor deplasa marți în statul Pennsylvania, “pentru a plânge alături de comunitatea din Pittsburgh” după atacul comis sâmbătă la o sinagogă.

“Președintele apreciază comunitatea evreiască americană pentru tot ce reprezintă, îi iubește pe evreii americani ca fiind membri ai propriei familii”, a declarat Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

Unsprezece persoane au fost ucise, iar șase au fost rănite în urma atacului armat produs la o sinagogă din Pittsburgh. Presupusul autor al atacului armat din sinagogă a fost arestat preventiv. Este vorba de Robert B., în vârstă de 46 de ani. În timpul atacului armat, individul a făcut declarații cu caracter antisemit.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/donald-trump-va-vizita-marti-centrul-evreiesc-din-orasul-pittsburgh-vizat-de-atacul-armat-51804.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/donald-trump-va-vizita-marti-centrul-evreiesc-din-orasul-pittsburgh-vizat-de-atacul-armat-51804-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv