<!–

–>

Corina Crețu, vizită în România

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Vizita Corinei Creţu are loc după câteva critici dure la adresa guvernului român în legătură cu absorbţia fondurilor europene.

Programul este unul destul de încărcat, a transmis Ionuț Gheorghe, jurnalist Știrile TVR. Politica de coeziune va fi subiectul principal pe care comisarul îl va aborda cu oficialii din țara noastră.

Acum mai bine de o săptămână, Corina Crețu a reiterat că, atâta timp cât se află în această funcţie, va spune ceea ce are de spus atunci când există riscul de a se pierde bani europeni. Comisarul european a amintit că de 4 ani a atenţionat guvernele care s-au aflat la putere despre riscul ca România să piardă bani europeni.

“Sunt acuzată că nu am spus pe vremea domnului Cioloş. Ştiţi bine că am spus. Pentru mine nu contează guvernul. Atâta timp cât sunt comisar european, voi spune, pentru că este datoria mea să spun dacă există risc de a se pierde bani. Nici nu îmi place să se spună că noi blocăm la Bruxelles proiecte pe care de fapt nu le avem. De aceea trebuie să spun clar, să spun adevărul”, a declarat Corina Creţu, la Universitatea Politehnica din Bucureşti.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-444.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-444-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Corina Crețu, vizită în România ...