Marius Copil și Roger Federer i-au impresionat pe specatorii de la Basel nu doar în timpul finalei, ci și la ceremonia de premiere. Românul a stârnit hohote de râs printre cei prezenți în tribune, în timp ce Federer i-a urat românului să rămână la forma actuală și în sezonul următor.

Discursul lui Marius Copil s-a auzit cu greu pe micile ecrane, deoarece microfonul românului era poziționat prea jos.

Cei prezenți în sală au auzit ce a avut de spus Copil după finală, dar s-a întâmplat același lucru și cu spectatorii din spatele ecranului. “

Vă mulțumesc pentru că ați fost prezenți aici din prima zi. Eu am început turneul puțin mai devreme, de sâmbătă trecută (n.r Marius Copil a ajuns în finală după ce a pornit turneul din calificări)”, a spus Marius Copil, după finala de la Basel.

De partea cealaltă, Federer și-a început discursul cu numeroase laude la adresa românului.

L-a sfătuit să rămână la acest nivel și i-a urat să ajungă cât mai sus în clasament. Federer a ținut mai apoi să le mulțumescă și spectatorilor, dar și organizatorilor, după ce și-a adjudecat titlul cu numărul 99 din carieră.

Roger Federer s-a impus în finala turneului ATP de la Basel, scor 7-6(5), 6-4, în dauna lui Marius Copil. După ce și-a asigurat victoria, elvețianul l-a îmbrățișat pe Marius Copil, iar cei doi au purtat un scurt dialog la fileu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/ceremonie-savuroasa-cu-federer-si-copil-in-prim-plan-discursul-romanului-a-starnit-hohote-de-ras-elvetianul-impresionat-de-evolutia-lui-marius-51796.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/ceremonie-savuroasa-cu-federer-si-copil-in-prim-plan-discursul-romanului-a-starnit-hohote-de-ras-elvetianul-impresionat-de-evolutia-lui-marius-51796-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv