Logodnica jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, Hatice Cengiz, a declarat vineri că nu a acceptat invitația președintelui american Donald Trump de a face o vizită la Casa Albă.

Aceasta a declarat că a refuzat deoarece consideră că liderul de la Casa Albă încearcă să influențeze opinia publică în favoarea sa.

Într-un interviu acordat postului Haberturk TV, Hatice Cengiz a informat că nu va merge la Casa Albă până când Statele Unite nu vor fi sincere în privința eforturilor depuse pentru a rezolva misterul morții lui Khashoggi.

Logodnica jurnalistului cere ca toți cei implicați în asasinarea acestuia să fie judecați și trași la răspundere.

Jurnalistul Jamal Khashoggi, editorialist al cotidianului The Washington Post și un critic acerb al prințului moștenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a dispărut în urmă cu trei săptămâni după ce a intrat în Consulatul saudit de la Istanbul pentru a obține documente necesare căsătoriei sale.

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a cerut vineri Arabiei Saudite să dezvăluie cine a dat ordinul asasinării jurnalistului Jamal Khashoggi, precum și locul în care se află corpul acestuia, amenințând că Turcia deține mai multe informații despre caz decât a dezvăluit până acum.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv