<!–

–>

Probleme din cauza ninsorilor

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Frig și în sud unde a fost Cod portocaliu de vânt puternic, cu viteze de până la 90 de km pe oră.

Pe Transfăgărășan s-a intervenit cu autospeciale și numai mașinile echipate corespunzător și-au putut continua drumul.

În Bucegi, cinci turiști s-au dezorientat din cauza viscolului și au cerut ajutor la Savamont.

Vremea se îndreaptă începând de mâine.

A nins în Poiana Brașov și pe Transfăgărășan, unde vântul a spulberat zăpada. Pe crestele montane din Bucegi, la peste 2000 de metri altitudine, a nins, iar temperaturile au scăzut sub zero grade.

Și în Harghita Băi a nins și vântul a bătut puternic, în rafale. Peste o sută de elevi din Timişoara veniți în staţiune cu “Şcoala altfel” au fost afectați de vremea rea.

Pentru localnici, schimbarea bruscă a vremii nu este surpriză. Sunt pregătiți de iarna și au făcut demult aprovizionarea cu lemne.

O femeie din Craiova a fost rănită grav de un arbore doborât de rafalele puternice de vânt. Mai mulți tineri i-au sărit în ajutor.

Circulația pe mai multe drumuri a fost îngreunată. Traficul pe DN1A a fost blocat miercuri seară, în județele PH și BV, după ce două tiruri au derapat din cauza ninsorii. Utilajele de deszăpezire au curățat șoseaua și traficul s-a reluat în condiții de iarnă.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-382.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-382-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Probleme din cauza ninsorilor ...