Președintele Klaus Iohannis a fost internat, joi la Spitalul de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila” pentru o intervenție chirurgicală la umărul stâng, anunță Administrația Prezidențială.

„Intervenția s-a desfășurat conform protocolului medical, cu rezultate foarte bune. Președintele României este apt medical pentru îndeplinirea atribuțiilor funcției, starea sa de sănătate fiind optimă”, mai precizează Președinția, într-un comunicat de presă.

Șeful statului nu este la prima intervenție chirurgicală. În 26 aprilie 2016, acesta a fost operat la umărul drept pentru „impingement (conflict) subacromial drept, burșită subacromială dreaptă, leziune de tendon supraspinos”, anunțau reprezentanții Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

„În data de 26 aprilie, președintele domnul Klaus Werner Iohannis a fost internat și operat în cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, la nivelul umărului drept pentru : impingement (conflict) subacromial drept, burșită subacromială dreaptă, leziune de tendon supraspinos. Intervenția s-a desfășurat artroscopic, a decurs în condiții optime iar, în prezent, starea de sănătate a președintelui României este foarte bună”, precizau reprezentanții Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/klaus-iohannis-a-fost-internat-in-spital-si-operat-la-umarul-stang-administratia-prezidentiala-presedintele-este-apt-medical-pentru-indeplinirea-atributiilor-functiei-51774.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/klaus-iohannis-a-fost-internat-in-spital-si-operat-la-umarul-stang-administratia-prezidentiala-presedintele-este-apt-medical-pentru-indeplinirea-atributiilor-functiei-51774-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv