<!–

–>

Declarații la spitalul Sanador

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Chirurgul care a operat-o, Marțian Bogdan, a făcut declarații joi, la spitalul Sanador și a dat explicații cu privire la acest caz.

Medicul a spus că femeia avea o patologie vasculară extrem de avansată și în urmă cu câteva făcuse un atac vascular cerebral, a cărei cauză era tot patologia vasculară.

La spitalul privat femeia a ajuns pe data de 6 octombrie, la camera de gardă, unde i s-au recomandat investigații suplimentare printre care și un examen computer tomograf, în urma căruia s-a descoperit o suferință vasculară la nivelul arterelor care alimentează și intestinul subțire și intestinul gros, ambele fiind cu stenoză.

A început un tratament agresiv cu anticoagulante, iar după două zile a început să se simtă din nou rău.

Medicul spune că toată aorta pacientei era calcificată.

Chirurgul Marțian Bogdan susține că a explicat familiei că singura soluție ar fi fost intervenția chirurgicală.

Le-am explicat care sunt riscurile. Au înțeles că intră în operație cu riscuri majore. Le-am explicat să pot să trebuiască mai multe intervenții chirurgicale.(…) Au semnat la fiecare gest medical, în total de 4 ori, a declarat medicul.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-395.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-395-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Declarații la spitalul Sanador ...