Patronul unei firme din județul Hunedoara și-a tăiat gâtul și s-a înjunghiat în burtă, la serviciu, fiind găsit în stare gravă de angajații săi, într-un depozit.

Bărbatul de 56 de ani, administrator al unei firme de murături, din municipiul Hunedoara, a fost transportat la spital miercuri, cu o ambulanță. Subalternii acestuia au sunat la 112, după ce l-ar fi găsit într-o baltă de sânge.

”Tentativa de suicid a avut loc la sediul unei firme. Un bărbat de 56 de ani și-a provocat leziuni la nivelul gâtului și abdominal. A fost găsit de angajați. A fost stabilizat de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean, cu medic și transportat la UPU Hunedoara”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.

 

Surse din rândul anchetatorilor susțin că bărbatul a încercat să se sinucidă folosind un cuțit și că a lăsat acasă și un bilet de adio.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu, Poliția municipiului Hunedoara a fost sesizată că un hunedorean de 56 de ani a fost găsit în depozitul unei societăți comerciale, prezentând plăgi prin înjunghiere.

Polițiștii au început cercetările pentru a stabili circumstanțele în care a survenit incidentul, fiind luată în calcul și varianta unei tentative de suicid, a spus Bogdan Nițu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/gest-extrem-patronul-unei-firme-si-a-taiat-gatul-si-s-a-injunghiat-in-burta-la-serviciu-51763.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/gest-extrem-patronul-unei-firme-si-a-taiat-gatul-si-s-a-injunghiat-in-burta-la-serviciu-51763-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv