<!–

–>

Copil mort după o operație banală

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

Embed:

Link:

Părinții și bunica lui Ștefan sunt împietriți de durere. Au aflat cauza decesului. Medicii legiști au stabilit că a apărut o sângerare în spatele peritoneului care a dus la instalarea șocului hemoragic.

Copilul a fost dus în sala de operație sâmbătă la 11.30. Intervenția a durat o oră și jumătate. După intervenție, Ștefan se simțea rău, asa că părinții au cerut de mai multe ori ajutorul doctorilor.

Copilul mai trecuse printr-o operație la începutul anului, așa că părinții nu înțelegeau de ce atunci își revenise repede, iar acum, nu.

În plus, părinții și bunica susțin că Ștefan era confuz și palid. S-a trezit de câteva ori, dar doar pentru câteva secunde.

De fiecare dată, a cerut apă. Puțin după ora 23, inima copilului s-a oprit. Printre complicațiile care pot apărea în urma operației de hernie inghinală se află și sângerarea.

Șocul hemoragic apare atunci când pacientul pierde o cantitate mare de sânge. Peste 20% din cantitatea totală. În astfel de situații, medicii duc din nou pacientul în sala de operație.

Semnele clinice ale șocului hemoragic sunt sunt tegumentele palide, marmorate, apariția de transpirații profunde, sete pe care pacientul o poate simți. Hemograma e cea care ne indică scăderea hemoglobinei.

Reprezentanții spitalului privat au anunțat luni că au fost respectate toate procedurile și protocoalele.

Colegiul Medicilor s-a autosesizat și face verificări. Părinții au depus plângere la Parchet.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-379.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-379-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Copil mort după o operație banală ...