<!–

–>

Copil mort după o operație banală

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Trupul copilului nu a ajuns la IML luni dimineață. Părinții au aflat că trupul copilului este încă la spitalul privat.

Deși au sunat la 112 în noaptea de sâmbătă spre duminică și au sesizat faptul că băiețelul a murit în condiții suspecte, după ce a fost operat de hernie inghinală, au aflat că trebuie să facă și o sesizare scrisă.

Tatăl copilului împreună cu un avocat au mers la Parchetul General. Nici spitalul nu a făcut o sesizare. Abia după ce sunt îndeplinite aceste formalități, trupul copilului va putea fi dus la IML și se va putea face autopsia.

Ministerul Sănătății s-a sesizat în acest caz. Inspectorii DSP au fost trimiși la spital pentru a verifica dacă au fost respectate protocoalele în acest caz și dacă nu au fost respectate va fi sesizat Colegiul Medicilor, pentru a fi demarate investigații suplimentare cu privire la ceea ce s-a întâmplat sâmbătă.

Copilul a fost dus la spitalul privat sâmbătă dimineață a intrat în sala de operație după ce i s-au făcut mai multe investigații.

După operație a fost ținut în sala de Terapie Intensivă aproximativ jumătate de oră, apoi a fost trimis în salon alături de părinții săi. La miezul nopții copilului i s-a făcut rău. Părinții au solicitat intervenția medicilor. Pentru că aceștia întârziau efectuarea manevrelor de resuscitare, părinții copilului au sunat la 112. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru copil.

Ema Schweninger a transmis pentru Aici Acum.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Copil mort după o operație banală ...