Simona Halep a primit trofeul pentru cea mai bună jucătoare a anului 2018, la gala de la Singapore, dar a fost nevoită să se retragă de la Turneul Campioanelor din cauza problemelor de sănătate.

Ea a suferit o hernie de disc și sâmbătă a anunțat la o conferință de presă susținută pe tărâm asiatic că nu va intra pe masa de operație: “Este exclus să mă operez, deși am dureri și-n timpul liber, nu doar pe teren, dar nu se pune problema să ajung la operație. Darren Cahill mi-a spus să nu mă speri, că e normal pentru tenismeni așa ceva. El a fost mult mai hotărât ca să mă retrag de la acest turneu. Oricum, cu tratament, cu exerciții, cu serioziate, el crede că o să mă fac bine sută la sută la începutul anului viitor”, a spus Simona azi la Singapore.

“Fanii mi-au urat să fiu sănătoasă și oarecum să pun tenisul pe locul doi și eu să fiu pe primul loc. Tenisul e un sport și viața contează mai mult ca orice altceva”, a mai spus Halep.

“Probabil că în decembrie voi lua iar racheta în mână, o să încep antrenamentele și o să văd cum mă simt după perioada de refacere…E un moment trist că nu pot să joc la turneul acesta, dar per total e cel mai bun an al meu și nu o să las perioada asta să strice cumva starea de bine din cursul anului!

A fost greu să mă antrenez pentru că am avut dureri la spate. Nu am avut timp să stau, să mă odihnesc și de aceea probabil nu mi-am revenit. E o problemă dificilă la spate, la coloană și trebuie foarte multă atenție. Acum că nu o să mai joc o să am timp să mă recuperez, să fac ceea ce trebuie. Am nevoie de o pauză de 3-4 săptămâni”, a completat numărul unu mondial.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/simona-halep-este-exclus-sa-ma-operez-desi-am-dureri-si-n-timpul-liber-51722.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/simona-halep-este-exclus-sa-ma-operez-desi-am-dureri-si-n-timpul-liber-51722-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv