Raluca Moianu a vorbit deschis despre ce s-a întâmplat în cea mai neagră perioadă din viața ei.

Fostul soț al Ralucăi Moianu, Marius Ancuța, a murit în luna iunie 2018,  la vârsta de 50 de ani.  Marius Ancuța era unul dintre cei mai apreciați comentatori sportivi. Ancuța a fost răpus de cancer.

Deși cei doi au trecut printr-un divorț, în cele din urmă s-au împăcat și formau o familie fericită alături de fiica lor Mara.

„Sunt bine, am un copil și pentru el sunt bine. Eu sunt o persoană puternică. Mi-a spus înainte să plece că pleacă liniștit că știe că sunt lângă Mara. Mario nu ar fi vrut să se știe că este bolnav. La început i s-a spus că este norocos și am sperat că o să fie bine. După operație s-a făcut o infecție. Este complicat să dăm vina pe ceva, avem medici foarte buni, am întâlnit oameni foarte buni, dar spitalele sunt îngrozitoare. Este clar că în România este bine să fii sănătos. În luna mai a comentat meciuri, a făcut un efort extraordinar. Cred că singurul lui regret este că ne-a lăsat singure”, a spus Raluca Moianu la emisiunea „Agenția Vip”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/raluca-moianu-primele-declaratii-dupa-moartea-sotului-marius-ancuta-unul-dintre-cei-mai-apreciati-comentatori-sportivi-dupa-operatie-s-a-facut-o-infectie-51717.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/raluca-moianu-primele-declaratii-dupa-moartea-sotului-marius-ancuta-unul-dintre-cei-mai-apreciati-comentatori-sportivi-dupa-operatie-s-a-facut-o-infectie-51717-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv