Termenul pentru apelul declarat de Elena Udrea la măsura arestului preventiv din Costa Rica a fost stabilit de judecători pentru data de 2 noiembrie, a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul fostului ministru, Veronel Rădulescu.

“A fost stabilit (recursul -n.r.) pe 2 noiembrie, dar se fac demersuri pentru a se muta mai repede”, a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul Veronel Rădulescu.

Elena Udrea și Alina Bica sunt arestate preventiv 60 de zile, în Costa Rica, perioadă în care va fi efectuată procedura de extrădare în România, însă ambele au contestat măsura.

Între timp, magistrații Curții de Apel au decis să o citeze pe Elena Udrea la penitenciarul din Costa Rica în procesul privind finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009, dar și într-o altă cauză în care a cerut redeschiderea anchetei pe numele Anei Maria Topoliceanu și a lui Dinu Pescariu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/data-la-care-elena-udrea-afla-daca-va-fi-eliberata-din-penitenciarul-din-costa-rica-51711.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/data-la-care-elena-udrea-afla-daca-va-fi-eliberata-din-penitenciarul-din-costa-rica-51711-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv