Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri seara, că președintele Turciei, Recep Erdogan, și-a prezentat interesul pentru construcția unui spital regional la Constanța, în parteneriat public-privat, iar o companie din Emiratele Arabe Unite vrea să investească în România în parcuri logistice.

Ea a mai spus că a prezentat proiectele privind parteneriatul public-privat și în timpul vizitei în Emiratele Arabe Unite.

De asemenea, ea a mai spus că a avut o întâlnire cu reprezentanții unei companii din Emiratele Arabe Unite, care are în plan să investească peste 100 de milioane de dolari în parcuri logistice și industriale la Curtici, Aiud, Craiova, Constanța, București și județul Prahova.

”De asemenea, sunt interesați de construcția portului București, pe canalul Dunăre București și vor veni chiar săptămâna viitoare pentru primele discuții”, a precizat premierul Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă efectuează, începând de luni, trei vizite în Turcia, Emiratele Arabe Unite și Kuwait.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/viorica-dancila-dupa-intalnirea-cu-recep-erdogan-turcii-vor-sa-construiasca-spitalul-regional-de-la-constanta-in-parteneriat-public-privat-51683.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/viorica-dancila-dupa-intalnirea-cu-recep-erdogan-turcii-vor-sa-construiasca-spitalul-regional-de-la-constanta-in-parteneriat-public-privat-51683-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv