Un taximetrist din Timișoara a fost înjunghiat, în noaptea de marți spre miercuri, de un client. Ulterior, agresorul a fugit cu portofelul pe care l-a furat din mașină, fiind căutat de polițiști.

Incidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, pe strada Pepinierei, aflată în zona Girocului din Timișoara. În mașina unui taximetrist s-a urcat, din zona Gării de Nord, un client tânăr, de aproximativ 22 – 23 de ani, care l-a rugat pe șofer să îl ducă pe str. Pepinierei.

Conform polițiștilor timișeni, în momentul în care taximetristul a intrat pe stradă, clientul, care se afla pe bancheta din spate, a început să îl lovească cu un cuțit sau un obiect ascuțit de mai multe ori. După ce a furat portofelul taximetristului, în care se afla o sumă de bani, agresorul a fugit printre blocuri.

Șoferul, în vârstă de 36 de ani, nu a fost rănit grav, astfel că a reușit să-și anunțe colegii taximetriști cu privire la incident. Imediat, zeci de mașini au plecat spre str. Pepinierei, iar taximetriștii au început să-l caute pe agresor în zonă.

Șoferul s-a ales cu câteva tăieturi la nivelul mâinilor și spatelui, care nu-i pun viața în pericol, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În acest caz, polițiștii timișeni fac verificări pentru găsirea agresorului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/taximetrist-injunghiat-de-un-client-agresorul-este-cautat-de-politisti-51667.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/taximetrist-injunghiat-de-un-client-agresorul-este-cautat-de-politisti-51667-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv