Megahitul ‘Despacito’ i-a adus cantautorului portorican Luis Fonsi șapte recorduri Guinness, distincție ce îl plasează într-o companie foarte selectă alături de nume mari ale muzicii, precum Lin-Manuel Miranda, Ozzy Osbourne, Rihanna și Taylor Swift, relatează EFE.

 La ceremonia de decernare desfășurată marți seară la Miami, Fonsi a declarat că se simte “foarte privilegiat” și “foarte surprins” de faptul că se numără printre puținii artiști care obține șapte recorduri Guinness într-un singur an.

El a mulțumit totodată tuturor celor care au contribuit la succesul acestui cântec, referindu-se printre alții la compozitoarea panameză Erika Ender, la interpretul de reggaeton Daddy Yankee și la vedeta pop canadiană Justin Bieber, care a impulsionat piesa pe piața anglo-saxonă.

“Știu cât de greu este să intri în cartea recordurilor și să faci comparație între acest cântec și altele care au devenit imnuri pentru mine și artiști care mi-au fost maeștrii. A mă plasa pe aceeași pagină sau relativ aproape de ei este un lucru incredibil pentru mine”, a spus Fonsi într-un interviu acordat EFE înainte de ceremonie.

Cu ‘Despacito’ Fonsi a intrat în cartea recordurilor Guinness fiind cel mai ascultat cântec din lume, primul videoclip care a depășit 5 miliarde de vizualizări pe YouTube, videoclipul cu cele mai multe like-uri pe internet și cântecul care a stat cele mai multe săptămâni pe locul 1 pe lista Billboard Hot Latin Songs.

De asemenea, ‘Despacito’ a fost recunoscut ca single-ul cu cele mai multe săptămâni consecutive (17) pe primul loc pe lista Hot 100 a Billboard, videoclipul cel mai vizionat pe internet și duetul cu cele mai multe vizualizări.

“Îl voi atârna pe perete cu multă mândrie și îl voi sărbători. Mama mea va fi foarte mândră”, a spus Fonsi care a recunoscut că succesul înregistrat de ‘Despacito’ continuă să-l surprindă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/sapte-recorduri-guinness-pentru-cantautorul-luis-fonsi-datorita-megahitului-despacito-51678.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/sapte-recorduri-guinness-pentru-cantautorul-luis-fonsi-datorita-megahitului-despacito-51678-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv