Platforma video online YouTube s-a confruntat cu probleme tehnice la nivel mondial, miercuri dimineață, fiind nefuncțională mai mult de o oră, dar în prezent situația este rezolvată, potrivit The Hollywood Reporter.

Utilizatorii nu au putut viziona clipuri video și nu s-au putut conecta la conturile lor.

Reprezentanții YouTube au publicat un mesaj pe contul de pe platforma de micro-blogging Twitter: “Mulțumim pentru raportările privind problemele de accesare în cazul YouTube, YouTube TV și YouTube Music. Încercăm să le rezolvăm și vă vom anunța imediat despre acest lucru. Ne cerem scuze pentru problemele create și vă vom ține la curent”.

Probleme au fost raportate de utilizatori din Europa, Japonia, coastele de vest și de est ale SUA, începând cu ora 04.16 (ora României) și au durat peste o oră.

Ulterior, reprezentanții YouTube au scris pe Twitter: “Ne-am întors! Mulțumim pentru răbdare. Dacă mai aveți probleme, anunțați-ne”.

Platforma online YouTube a fost înființată în 2005, de trei foști angajați ai PayPal – Chad Hurley, Steve Chen și Jawed Karim -, iar, în noiembrie 2006, a fost cumpărată de Google pentru 1,65 de miliarde de dolari.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/probleme-severe-la-youtube-utilizatorii-din-intreaga-lume-s-au-plans-ca-nu-pot-accesa-platforma-51669.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/probleme-severe-la-youtube-utilizatorii-din-intreaga-lume-s-au-plans-ca-nu-pot-accesa-platforma-51669-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv