Procurorii coordonează miercuri dimineață 14 percheziții în București și în patru județe, la locuințele unor persoane cercetate pentru infracțiuni de trafic de substanțe și produse toxice, în special Nicotină în stare pură, dar și în concentrații ridicate.

Perchezițiile au loc în Capitală și în județele Cluj, Alba, Bihor și Maramureș.

Procurorii arată că traficanții vindeau către publicul larg, pe internet, dar și în alte moduri, de substanțe și amestecuri chimice cu proprietăți toxice și periculoase, în special substanța chimică Nicotină (CAS nr. 54 – 11 – 5) în stare pură 99,9% (999,9mg/ml), dar și în concentrații ridicate (peste 100 mg/ml), precum și alte produse în amestec (lichide), care conțin diferite substanțe chimice, printre care nicotină, propilenglicol, glicerină vegetală, arome etc.

Perchezițiile sunt făcute de către polițiști din cadrul IGPR – Direcția Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/perchezitii-in-capitala-si-4-judete-sunt-vizati-traficanti-care-vindeau-nicotina-in-stare-pura-51670.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/perchezitii-in-capitala-si-4-judete-sunt-vizati-traficanti-care-vindeau-nicotina-in-stare-pura-51670-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv