Fiul fostului lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma, Dan Cozma, a fost implicat într-un accident rutier marți seara, la Timișoara, bărbatul având o alcoolemie de 1,25 alcool pur în aerul expirat, iar după accident a abandonat mașina lovită și a fugit de la locul accidentului.

Potrivit polițiștilor, un accident a avut loc marți seara în Piața Bălcescu din Timișoara. Șoferul unui autoturism marca Audi, Dan Cozma, fiul lui Miron Cozma, a ratat o curbă și a ajuns pe spațiul verde, apoi a izbit un stâlp de iluminat public. Imediat după accident, șoferul, care era singur în mașină, a coborât și a plecat de la locul faptei.

Polițiștii ajunși în Piața Bălcescu au început să îl caute pe șofer, apoi l-au găsit pe una din străzile din vecinătatea pieței. Bărbatul de 37 de ani avea o alcoolemie de 1,25 alcool pur la mie în aerul expirat. La controlul documentelor, polițiștii rutieri au aflat că acesta este Dan Cozma, fiul lui Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului.

Dan Cozma a fost condus la spital pentru prelevarea probelor de sânge și i-a fost întocmit dosar penal. Va trebui să achite și paguba provocată prin lovirea stâlpului de iluminat public, întrucât în urma accidentului, becul nu mai funcționează. Fiul lui Miron Cozma a mai fost condamnat în trecut cu suspendare pentru alcool la volan. De mai multă vreme lucrează în construcții în Islanda.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/fiul-lui-miron-cozma-implicat-intr-un-accident-rutier-avea-o-alcoolemie-de-1-25-la-mie-in-aerul-expirat-51672.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/fiul-lui-miron-cozma-implicat-intr-un-accident-rutier-avea-o-alcoolemie-de-1-25-la-mie-in-aerul-expirat-51672-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv