Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că nu știe dacă ferma fiului său, care este situată în Teleorman, este afectată de pesta porcină, ANSVSA anunțând marți că a acest virus a ajuns și în acest județ, afirmând că, nefiind angajat al fermei, nu a discutat cu fiul său acest subiect.

”Nu am discutat (cu fiul meu, Valentin – n.r.) . Încă nu sunt angajat acolo, deci nu am discutat. Nu mă ocup eu de ea. Neavând bani de acolo, neavând salariu de acolo, nu e preocuparea mea”, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus că vede ”rău” tot tot fenomenul generat de virusul pestei porcine.

”Îl văd rău. Îl văd rău tot fenomenul, adică prezența peste porcine în România, nu numai în Teleorman”, a mai afirmat Dragnea.

Pesta Porcină Africană (PPA) a fost confirmată marți în județul Teleorman la probele prelevate dintr-un cadavru de porc găsit într-o zonă situată în extravilan, a anunțat Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, este acționar majoritar al fermei de porci Salcia din Teleorman.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/dragnea-nu-sunt-angajat-la-ferma-fiului-nu-stiu-daca-este-afectata-de-pesta-porcina-51676.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/dragnea-nu-sunt-angajat-la-ferma-fiului-nu-stiu-daca-este-afectata-de-pesta-porcina-51676-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv